Komentář, na který odpovídáte

13. 04. 2012 - 20:12
 

rebarbora: Snažím se to brát pozitivně a vždycky se raduju, když objevím, že ta a ta dobrota, kterou jsem mívala ráda, je bez lepku - jako třeba arašídová Nugeta místo abych ronila slzy nad tím, co nemůžu. No, člověk se aspoň naučí pozorně zkoumat složení toho, co dává do zobáčku
Myslíš, že bys mi mohla dát recept na tu tvoji velkoúžasnou bezlepkovou pizzu? Mám pocit, že jsem o ní kdysi dávno četla u tebe na blogu

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Karobový lupič