Článek Bezlepkové koblížky

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Bezlepkové koblížky

05. 02. 2013 - 20:15

cukrenka®svetu.cz: Když jsem si přečetla nápis, hlavou mi proběhlo něco jako "oumajfakinggááád"! Tohle prostě musím zkusit. Ani nevíš, jak mi ty koblížky chybí, ale ještě jsem k nim nenašla odvahu. Tenhle recept ale vyzkouším a šíleně se na to těším! Díky!

---
cukrenka.svetu.cz

06. 02. 2013 - 19:59

rebarbora: "oumajfakinggááád"!
Tak ať se vydaří a chutnají

---
rebarbora.pise.cz

07. 02. 2013 - 10:24

cukrenka®svetu.cz: První problém!Droždí máme jen sušené, tak se chci zeptat kolik sušeného droždí na těch 500 g mouky tam dát.

---
cukrenka.svetu.cz

07. 02. 2013 - 17:04

rebarbora: No, v původním receptu na koblihy o sušeném droždí nic není, ale koukala jsem do takového receptového poznámkovníku od Schäru a podle mých propočtů vychází místo 42g čerstvého droždí (což je 1 kostička) nějakých 28g toho sušeného...
Tedy pokud není nějaké dávkování přímo na pytlíčku s tím sušeným droždím, co máš

---
rebarbora.pise.cz

09. 02. 2013 - 22:23

cukrenka®svetu.cz: Jéé děkuju moc za odpověď. Já tam dala toho droždí míň a nepovedlo se mi to moc (bylo to spíš jako buchta). Asi tam dám to čerstvé ať je to vláčnější a na sušené se vykašlu.

---
cukrenka.svetu.cz

11. 02. 2013 - 19:05

rebarbora: Tak držím palce

---
rebarbora.pise.cz

05. 02. 2013 - 21:27

skautka: Souhlasím s tebou super! a nejradši bych se zakousla do těch buchtiček nebo jak. Koukni se tady: http://skautka.pise.cz Díky čau!

---
skautka.pise.cz

06. 02. 2013 - 20:01

rebarbora: Koukla jsem

---
rebarbora.pise.cz

19. 02. 2013 - 09:22

lucinda: Ahoj, nikdy nikam nepíšu, ale teď jsem neodolala. Vážně senza recept. Doporučuji každému. A ten nápad strčit je do trouby, super!!!!!!!!!!

19. 02. 2013 - 19:24

rebarbora: Jéé, děkuju, to je moc milé Jsem ráda, že tak chutnají

---
rebarbora.pise.cz