Komentář, na který odpovídáte

23. 02. 2013 - 16:16
 

rebarbora: Na takhle krátké zájezdy je to pohoda, to si sbalím normální sváču - namažu chleba, přidám nějaké ovoce, sušenky a je hotovo. Na dovolenou v italském apartmánu, kam jsme jeli vlastním autem, to taky docela šlo - sbalila jsem si s sebou zásoby vakuově baleného chleba od firmy Schär a k tomu bezlepkové suroviny na vaření jako těstoviny, rýži apod., na místě jsem pak už jen dokupovala zeleninu a ovoce. Až letos vyrazíme cca na týden do hotelu, bude to horší, ale asi taky skončím u vakuově baleného chleba a k němu budu hledat něco dobrého na místě (zeleninu, sýry...) Stačí to takhle pro inspiraci?

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Karneval v Benátkách