14. leden 2014 | 18.10 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
V neděli jsem upekla svoji historicky první bezlepkovou žemlovku a je vynikající. Nezbytný bílý bezlepkový chleba jsem dělala už někdy v průběhu minulého týdne, protože mě popadla (nejspíš vlivem antibiotik) neodolatelná chuť na obyčejný bílý rohlík s džemem. Mimochodem bílý chleba byl taky experiment a taky dopadl na výbornou – to nejspíš ta lžíce bílého vína :o) Svůj klasický tmavý bezlepkový chleba totiž běžně peču z hotové kupované směsi. No, a protože jsem onen bílý chléb nechala neprozřetelně nakrojený stydnout do rána, solidně okoral, a tak jsem se rozhodla zužitkovat ony tři betonové krajíce do žemlovky. Můžu vám říct, že takovou dobrotu už jsem dlouho nejedla :o) A nechci slyšet nic o tom, že samochvála smrdí.

Tohle je všechno, co zbylo...
Zpět na hlavní stranu blogu