Komentář, na který odpovídáte

27. 12. 2014 - 10:26
 

rebarbora: Děkuji Každopádně první várka oříškového sněhu na knoflíky mi "spadla" a skončila na plechu jako nevzhledná jednolitá placka určená k okamžité konzumaci
Vy jste taky bezlepkáři? Je ta pohanková mouka v rohlíčcích hodně znát? Já mám recept s Jizerkou od známé (dávala jsem ho sem vloni) a rohlíčky chutnají k nerozeznání od "normálních" Ale zajímalo by mě, jestli by šlo pohankovou moukou nahradit tu normální lepkovou i v jiných receptech

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Bezlepkové linecké